Bigger Pitch

Talent Class

Bigger Pitch

Amsterdam & Dubai

De inschrijving voor de Talent Class van dit jaar is gesloten!

20 studenten, 5 teams en 1 miljoenenklant.

Ga de grootste uitdaging van je leven (tot nu toe) aan en doe mee aan de DLA Piper Talent Class. Dit jaar vindt de Talent Class plaats van 19 tot en met 23 september in Dubai en Amsterdam. Schrijf je nu in!  

Ieder jaar organiseert DLA Piper speciaal voor rechtenstudenten in de eindfase van hun studie de DLA Piper Talent Class. De Talent Class is ook voor fiscale en notariële studenten. Je krijgt 5 dagen de tijd om samen met je team een internationale klant te overtuigen en de pitch te winnen. Laat zien dat je over juridische kennis beschikt, presentatieskills hebt, kunt onderhandelen, slim met budgetten omgaat en in kunt spelen op veranderingen. En dan is het ook nog mooi meegenomen als je buiten je eigen rechtsgebied mee kunt denken en een teamplayer bent. Heb je niet alles zelf in huis? Zolang je maar genoeg zelfkennis hebt om expertise bij anderen in te kopen. Haalt jouw team die miljoenenorder binnen? Mooi op je cv. Maar die spoedcursus persoonlijke ontwikkeling doe je in elk geval op én je krijgt een heel goed beeld van hoe het is om bij DLA Piper te werken. 

 De jaarlijkse Talent Class gaat naar Dubai, bekijk onderstaand filmpje als je een indruk wilt krijgen van De Bigger Pitch:

 

 

Deelnemers Talent Class 2016

Deelnemers 2016